tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

5/30/11

POPULAR♥

ewah3..kalau korang tgk tittle tu msti korg igt ape lah yg popular sangat tu kan..sebenarnya bukan ape..sja nak story kat korang..tadi abis je keja pukul 6 my along la jemput nasib ari ni die cuti..kalau tak,balik jalan kaki la gayanye..di sebabkan die cuti arini so die pun dah mesej aku awl2 mase balik tu die nak ajk aku pegi kua jalan2 kat jusco..mybe die tgk adik die ni sedey je kot..heee~memandai2 je..huhu..so pas die jmput kami pun pegi la ke HARBOUR PLACE dlu..tak ade ape yg special pon kat ctu..g ctu pon kami just pegi tempat game..wahhh..main game kot..game tembak2 & game moto..best2..dapat jugak la ilang kan ketensionan yg ade dalam kepala nie..tapi..kejp je....pastu...korang nak tau sbb ape??...tapi..(malas nak memberitahu d cni)..so..tak ade sebab la..heee..lepas gi ctu g uma kejap sbb nak jemput cousin aku..doe pon nak itot skali..destinasi seterusnye ke JUSCO ,BUKIT TINGGI..pegi jenjalan ctu..tgk kedai IPAD..perghhh..tbaekkkk..dok tekan2 mende alah tu..nak back balik tak gheti..hahaha..maklum la saye kampungan....padehal tak reti.. grrrr..
pastu my along nak ke "POPULAR"..alahhh kedai BUKU la...tu yg aku maksud kn..hihih..bile masuk ctu..tenampak buku banyak2..tetibe ati ni tringin je nak beli..baca..teruussssss rajin membaca..haha..lelawa cover buku nye ..                                                                    

              


NOVEL!! hmm dah lame tak baca...nak beli..tapi tunggu gaji la nohh..grrrr...macam2 jenis buku yg ade..tetibe bekenan nak bace buku risalah doa2 harian..zikir..maksud dalam al-Quran..macam2 lagi la...agak lame jugak la ade kat ctu..macam2 buku ade kat "POPULAR" tu..so kalau korg rajin membaca pegi la ctu..caru buku yg TERBAEEKKK pd korang..best kot menelaah!!ewaahhh!!ape2 tah..haha..okay la kengkawan...len time kite meniap lagi yer..mau tdo...esok kije..heeee..semenjak begelar insan bekjaya nie..hahah..tata~
                                                                                         

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...