tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

11/17/11

Beauty Contest From Aina Rahman

ASSALAMUALAIKUM!

contest ! contest dan contest ! :)
baru dapat undangan vip khas dari CIK AINA.
ecehhhhhhh..vip la sangat..hoho..
cik aina kite nie ajak reramai join contetst yg die buat .
BEAUTY CONTEST !


kerana dirimu begitu berharga~..ewaahh tu memandai mandai aku tambah sendiri la kan.
alang-alang dah duk gune wifi nie..dengan kepala serabut cari final projek..selit selit gak blog nie..kurang seteresss den..

okey okey. macam biase la..terma dan syarat

  1. Like page Aina Rahman di facebook.
  2. Buat satu entry ringkas mengenai contest ini di blog anda. Sertakan banner contest seperti di atas dan backlink kepada blog Aina Rahman.
  3. Tag 3 orang (minimum) rakan anda. Semakin ramai yang anda tag, makin tinggi peluang anda untuk menang ketegori "referral terbanyak".
  4. Tinggalkan url entry anda beserta id facebook di ruangan komen pada entry ini.
macam biase aku COPY PASTE :)


mereka yg begitu berharga di tag :) =-

  1. cik.awyyn
  2. cik as
  3. syamiminazifa
  4. lilysurayathoughts
  5. cikniena
  6. cahayachentaku
so ape lagi!!terjah laa!! (^.^)v

11/11/11

contest awesome by Blog Fyda Deon

ASSALAMUALAIKUM


TENGOK SINI

ditag lagi untuk bersame same menyertai contest..ewahh ayatt!!!
cik iylia kate sape yg ditag oleh die org nye bertuah..see...bertuah tak aku..heeee..
tengs cik iylia sebab tag..heeee
okey okey....die suda tag so ape lagi...
terma dan syarat la..
contest nie sebenar nye dari blog 
cik fyda

Fyda Deon

jangan kate contest nie tak de syarat syarat die..mesti ade punyeeeee...

Cara-cara/syarat untuk join contest :

1. Buat satu Entry yang bertajuk "Contest Awesome Blog Fyda Deon"
2. Letakkan Banner/header dan LINK blog fyda deon di entry.
3. Upload satu gambar yang korang rasa AWESOME sangat. any picture.
4. Describe gambar tu dengan any quote.
4. Follow blog fyda deon dan like fanpage blog fyda deon.
5. Tag 3 orang blogger dan make sure diorang tahu.
6. Lastly tinggalkan url entry korang di ruang comment.

yeeaa memang aku copy paste pulok dari cik iylia kte...heeee

gambo yang aku nak pertaruhkan..berani mati giler kot..cehhh!!!!
haa..sempoi tak gamba nie..di mane pemain-pemain bola sepak malaysia amik gamba kengan dengan artis artis korea...bukan senang ceq oiii...ase bertuah jee...awesome kottt..hahah..tak kire sape pun kite..ape pun warne kite..yang penting kite semua kekal kan budaya dan silaturahim antara negara macam gabungan gamba nie..MALAYSIA dan KOREA. "saranghae" hahaha. fullstop!!

mereka yg bertuah ditag oleh aku pulak :- 



11/5/11

contest header paling comel


sebelum masuk tido..nak join satu contest nie..jum3 kite reramai join.. :)..


syarat-syarat penyertaan die lagu nie :-

  • Follow blog MaiYasminFarisa dan Liyana.
  • Like fanpage MaiYasmin dan Liyana.
  • Terbuka kepada semua. Tidak kira sama ada perempuan ataupun lelaki.
  • Buat simple entry dan letak banner di atas.
  • Letak gambar Header awak yang comel itu di entry yangg sama.
  • Tag sekurang-kurangnya tiga orang. Pastikan mereka tahu.
  • Bila dah selesai, Publish entry dan letakkan link contest itu di ruangan comment antara kami berempat. *Wajib*
  • Tarikh mula dari 4 November 2011 hingga 4 Disember 2011.
  • Contest akan serta merta terbatal jika kurang daripada 10 contestant.
mereka yg di tag (^.^)v


you're beautiful ✿◕ ‿ ◕✿

ASSALAMUALAIKUM :)

entri kali nie just nak share something dengan korang pasal ade 1 cite korea yg aku baru tengok baru baru nie..title die " you're beautiful " .yeaa..memang,memang anda cantik..sangat cantik : ) . heee
back to the title..memang best bangaattt cite nie..kalau tengok hero n heroin die confirm !! tergugat..bagi yg minat korean movie la kan..aku tak la addict sangat sebenarnye. tapi lepas layan cite nie,ble da abis tengok rase rindu je nak tengok cite nie..walaupun ulang bape kali..sebab..terbaikk!!macam lecture BI aku penah kate korean memang terbaik untuk ditonton..nak tau sebab ape? korang tengok entri yg terdahulu aku nie . (my lecture say korean drama is good .).

tak nak lalut lebih lebih.ni nak kasi korang tengok muke pelakon die yg hebak hebak tuh :)



park shin hye
heroin die yg sempoi!
jang geun suk
serously minat giler tengok die ni wkpn kdg2 muke die mcm pompuan n cengih sangattt. heee


lee hong ki
dalam cite ni name die jaremy. cute giles.! suare sedap.


jung yong hwa
seorang yg cool.. :)




::: orang lain sibuk sibuk nak sambut ry haji aku cite pasal drama korea pulok :). pape pon 
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA KAWAN KAWAN (^.^)v :::

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...