tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

5/15/11

result ouhh result~debar ouhh debar~

pasal ape ketar tak taw? ouhh lupa pulak aku yg esok result sem lepas nak kua..perghh..giler debar..sebab ape pulak nak debar??sebab exam ari tu pecah kepala nak menjawab(tak ade la pecah pon,over je lebih)haha..tu lah malas sangat kau nak belaja yer..amikk..kan time result nak kua segala isi perut bagai nak kua..aishh..disebabkan esok result nak kua esok..aku pon amik inisiatipp untuk..

1.esok sebelum cek,tny result kawan aku dulu

2.tak nak on9 sangat(takut kena tny)

3.tak nak topup (nanti ade sbb knp tak rply mesej mereka2 yg tny result)^-^

4.hari ni gelak puas2..(takot esk dapt result nanes puas2)

5.arini makan puas2(takot esok tak de selera lgsg)

6.tak nak tny result org lain (kalau result K.O)..=(

7.kalau org tny "result ko mcm mane?" aku nak jawab "no komen"..(mcm artis tak?)haha


Sebenarnye..hati aku debar-debar je ni..takut pun ade..tapi nak buat mcm mane..benda kite dah jawab pun..mau tak mau redha je la yer cik tyha yer..ahah..harap tak ade la yg aku kena carry ..amin..


                                 

p/s: gud luck utk kengkawan yg tgu result kua esok..pape share lah nanti ye..SHARING IS CARING..heeee~

5 comments:

msredcheesecake said...

Cik tyha,

Muga result gempak k.msred dulu kalu org tanya result msred cakap, lebih sket dr ko. Keheeee...

cik_tyha said...

aminnn..moge2 la..hee~a'a kan..jwpn yg bole di ptmbgkn gak..hhuhu..nk copy bole?hee..tengs msred..

msredcheesecake said...

cik tyha...

meh la turut serta klu sudi...hehe...

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/05/blog-saya-smart-fakta-atau-auta.html

Anonymous said...

poyoooo, i know you now me. pisang poyo

cik_tyha said...

hmm knl sgt....ade??ade kesah??haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...