tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

10/24/11

hebak::repeat sorang-sorang tak best,berteman la syok :)


hebak hebak.. kau memang hebak..pandai pulok tuh..huuu puiiii!.mesti korang pelik pasai ape pulak aku nk puii puii kan org...jangan risauu tak keluar mane pun air liur nieh..merecik ckit ckit jee..hohoh..kotoqq !
bukan ape la kan.. as a student.. sharing is caring rite? lagi lagi bile kite da masuk alam 20-an nie..lagi matang la kite nak fikir..bukan nye zaman skola rendah lagi~~..bukannye nak mintak share kuiz ke asignmnt ke, test ke..tak pun..at least ape yang kite pelajari tu ape yang kite faham and kite tau mengenai sesuatu subjek atau benda tu tak salah kan kalau kite share dengan kawan kawan kite yg bukan nak kate  " 0 " tapi..yang tak tau mcm kite tau..korg faham2 sendiri la kan ape yg dimaksudkan..orang kate lagi kite kongsi ilmu tu lagi berkat kite dapat..lagi banyak yang kite dapat sebenarnye..sebab benda tu mcm practice kite slalu..makin kerap kite amalkan makin kite faham dan tau la kan..so perlu ke KEDEKK sangat dengan "ilmu"??..



macam yang lecture MATH aku penah kate..

" awak nak lulus sorang kee? jangan risau kalau die tak lulus awak pun tak kan lulus..sy tak kan buat orang repeat sorang sorang, berteman la baru syokkk"  

terbaeekkkkk !!! loike statement die.. :D 

benda just sebagai peringatan untuk sape sape je dan untuk diri aku sendiri jgk..ape yang kite tau kite share dgn kawan kawan lagi lagi yang berkaitan dengan pelajaran. benda tu kalau kite share tak luak mane pun.. kite dapat lagi banyak bonus adela..


ok la..meleret sangat da nie..jum fikir kan same-same.. ( renung renungkan dan selamat beramal ) (^.^)v

10/23/11

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com (^.^)V

haiiyarkkkk...serabut mate pandang note note untuk test esok..sekali dua..hambikkkk..bole mengembekkkkk..HAHA..kebosanan yang tlampau la ni kan..bb da kena potong..so pinjam housemate pny bb la gamaknye..semate mate nak join contest nie..tengok mcm ramai je blog yg aku follow join contest ni.aku pun dengan tegedik gediknye la nak join jgak kan..heee :)..kalau mereka bole..kenape sy tidak kan?? heee (gedik!)


macam mane nak join??
korang bole join dgn click link yg kat bawah nie :)

so ape lagi..jum para blogger reramai join contest nie..hadiah die pon hebak hebak :)


ciut miut yang aku nk tag :-


10/22/11

lihat la dunie ! aku dapat award dari Mr. Kim Heeruul (^.^)v

hohohho
assalamualaikum (^.^)v
giles suke dapat award kot..yeaaa time kasih..time kasih mak ayah,org org kampung,kengkawan..haha
dari mate sayup sayup nak tido tadi teruih segar lepas bukak blog..dpt pulak yang ini Lu dapat award dari gua dari encik  KIM HEERUUL :D..atooyaiii suke nye die dpt award..ecehhhh! hoho

nampak x..nampak x..name aku di timbulkan :)


disini saye NUR FATIHAH BINTI MOHD KHIR..mengucapkan same same kasih kat encik KIM HEERUUL kite nie..sebab sudi menrima sy sebgai "kawan baik lu" yang ke 1200 (^.^)V..


tuh awardnye..bak mai awrd tuhh..nk pegang..sambil kate.."lihat la dunie" haha (blushing)


okey okey..dalam entry die tuh die bagi soklan agak cepuk cepuk emas kat aku..sat sat..nak jawab nie..hoho
teruih ke soklan 2 la yer..sbb soklan 1st da jawab kat atas tu :)..

Tinggal dimana?
now tinggal kat tengah tengah antare Penang & Perlis ..(ijau + kuning = Kedah).tapi asal Klang Bandar DiRaja, Selangor Darul Ehsan "

Umur berapa?
sweet 20 !  chehh..sweet la kunun..hoho

Still study or working?Kenapa berblogging?
dua dua ! work as a student..kehkehkeh

n sbb ape berblogging??
sebab...sebab..bile berblog ni ade aset diari yg umum !bkn sbb nk org len tau pasal kite..tp sharing is caring..hoho..lepas tu mcm ade page kite sndri..bole hias hias..hihi....:)

Minat kpop tak ?
nak kate minat..tak jugak..nak kate tak minat pon tak jugak..haaa mcm tu la..:)


Berikan 3 lagu kegemaran awak

1st ske lagu yg ade kat belog sndri nie..1st love..utada hikaru..sebab bile dgr senang nak tido..hoho
2nd ske dgn lagu perfect two..auburn..selow selow je lynnye..hihih
3rd ske semua lagu.. fairkan?nanti pilih kang majok pulak artis yg len..amik hati la konon..(^.^)V

haaaa encik KIM HEERULL..sume soklan cepuk cepuk emas anda da terjawab..bagaimane??hihihhi

::: terase diri femes sekejap (yangggg adee):::

10/13/11

perasaan sekarang ni.....

                                                                                                                                                                   
                                                                                                                                                                   
                                                                                                                                                                   
                                                                                                                                                                   
                                                                                                                                                                   
                                                                                                                                                                   
                                                                                                                                                                   







                                                                                                                                                                   
                                                                                                                                                                   


menangis tapi ta boleh nk keluarkan air mate .

:'(

10/8/11

ayah & mak :) L E N G K A P !

................
da cabut BB da tadi..tetibe~~
ase nak update belog :)
shrian siap kan assignmnt..ta dela siap mane pun..semuanye hampirhampir siap je.
esok sambung lagi :)..
makin dekat final makin banyak keja lecture bagi . fullstop !
kepala penin da hadap lappy lelame.
pendek
pendek
pendek kan story :)

hati tengah "ckitckit" terluke la nieh..penantian seharian..
sedeyh
sedeyh
sedeyhh dok tunggu someone..okey nevermind . die tengah bergumbira dengan kawan die semalm ,ta pe,aku memang suke menyedihkan diri "touching lebih" :)
.....sebenarnye..walaupun hati aku tengah sedih..tapi dalam mase yg same..aku gembire sangatsangat..aku ase semalam hari paling bermakne..nak tau kenape?dah org bg aku sdh aku suke plk..ape da..bukan sbb tuh..
tp sebab mak & ayah aku kembali diijab qabul kan :)..ALHAMDULILLAH..YAALLAH..ta terbayang gmbre yg nie..:)))..mak..ayah...along..abang lan..angah..alang..aku..wallahhh..kan da lengkap balik :).
suke
suke
suke..ta terbayang..cume bole macam ni :)))..
macam yg dikate..tiap doa kite pasti akan dikabulkan..ta semestinye habuan die pd hari tu..tapi insyaallah..lame mane pun..penantian tu pasti akn ade hasil..

aku ta la "sempurna" sebgai umatNya..tapi aku bsyukur sangatsangat atas semua yang diberikan..

::: aku dapat lupekan semua anasiranasir sedih sebab family aku :))) :::

SELAMAT PENGANTIN BARU 2 ENCIK MOHD KHIR & PUAN ROKIAH ..:)



p/s : ape pun yang jadi...sampai bilebile mak n ayah adela yg terbaik !!!

k bhai !klas pukul 9 pagi k! :)

10/4/11

tAK de "T I T T L E"

hari nie rase penat amat .
bukan penat fizikal. tapi penat emosi & hati .
ta nak cite banyak , walaupun penat pun nak rase, still bole lagi simpan.
sampai bile nak simpan tu ta tau la..
okeyh syhhhhhh..
silent is better..

P E N A T !
tambahtambah lagi sekarng da minggu ke13 & minggu ke15 da kena bentang proposal utk final projek
dan plg syokk nye tu encik baru bg tau kumpulan kamu da ditetapkn.
kenape ta minggu nak bentang kn tu je die gtau kan?? besttt amattt cik bile dengar..

pape pun lepas settle dengan cik tadi..alhamdulillah lastlast encik bg group ditetapkan sendiri & group kami dibenarkan utk EMPAT PEREMPUAN sorang lelaki walaupun byk sangat masalah timbul tadi.
nak buat macam mane kalau banyak sangat dapat "kejesame" dari ramai pihak kan.
F U L L S T O P .

penat nak fikir.proposal kena siap kn jugak.walaupun ramai pertikaikan yg kami PEREMPUAN SAHAJA.
ta nak cite banyak..INSYAALLAH kalau org lain bole buat kenape ta kami yang perempuan 4 org ni kan.

p/s: doa korang utk kami dalam buat projek ni amat la kami hargai :)

**(dalamhatimenangis)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...