tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

5/19/12

serba-salah

Hari yang ditunggu-tunggu dah tibe. okey, today, not tomorrow :). bangun pagi tadi senyum lebar sebab dah janji nak ngedate dengan Encik Ashraff hari ni. Dia tak bagitau nak pegi mane, then follow jela, rupe-rupenye destinasi kereta menuju ke Genting Highlands . yeaaa.Yang diidamkan :).
 




Pegi naik skyway, hajat hati nak tangkap gamba, pulak dah kamera Encik Ashraff memori nye rosak, penat usung jela kameranya. :(. Pusing-pusing je kat situ, Encik Ashraff ajak main pmainan outdoor tuh, tapi aku tak nak. Teringin sebenarnye, tapi tak pela, lain kali kan boleh. Encik Ashraff dah bawak aku naik atas tu pun aku dah bersyukur sangat-sangat . THANKZ ABANG ..



Walaupun pusing-pusing je, tapi aku rase happy sangat. Mungkin sebab dah lame tak jumpe kan. Then kami putuskan nak balik je, sebelum tu singgah tanjung harapan jap, makan-makan burger. Akak aku pulak mesej ajak pegi Kl kenduri tahlil umah makngah aku esok. haa, aku lupe nak cite, patut ahad ni aku ade ketering follow bakal mak mertua punye katering, tapi dah akak aku mesej tu. YaAllah, aku serba salah sangat dengan die. Kenape die terus diam..aku tanye kenape die kate mengantuk..Tapi kenape die tak pandang aku.
Maaf.. hmm

Aku tak berniat langsung.. tapi aku serba salah, mane satu patut aku pegi...
Mcam yang die kate, lepas ni tak tau lagi bile boleh jumpe.. tapi kenape last jumpe kite ni jadi macam ni. aku sedih ...

5/14/12

cukuplah

Bile kite asyik leka jaga hati orang, kite telupa kan HATI kite sendiri . Tiap hari ingat kan diri sendiri " jangan bagi orang kain terase dengan kite, jage hati orang lain sebaik mungkin". Tapi,makin dijaga, makin rese dihiris-hiris pulak hati kite nie. Cukup lah ape yang ade ni, makin banyak ikatan ANGKAT2, makin banyak pulak hati yang nak dijaga.. Sampaikan diri sendiri balik yg teluke , dulu satu pengalaman mase aku belaja kat Kedah, sekarang kat tempat sendiri pulak. ENOUGH. penat . thankz a lot :)

5/11/12

H O P E F U L L Y

Perasaan sekarang ni. agak sedih jugak la.. tekilan.. kalau ikutkan die da janji nak keluar dengan aku malam ni (11.05.2012).. tapi tak pela, die janji pulak kate ahad ni. lepas tu call die baru kejap-kejap tadi, lagi sekali cancel. :| . it's okey. aku cube untuk faham . everything will be fine :) . dah buat perjanjian baru , minggu depan, ari sabtu. agak happy sedikit la bile dengar .tapi, tak nak berharap sangat, tapi.. tak boleh,kena jugak berharap :( . ape-ape jelaaa :)
tapi aku tak boleh nk tunjuk rase kecewa tak dapat keluar kat die, takut..takut kena marah macam hari tu lagi. serius aku SERIK . nevermind, aku simpan sorang-sorang, sebagai kekasih HARUSLAH kena faham mase die kan .MESTI untuk saling faham memahami . cewaahhh. APTB . :D

seriously , aku rindu waktu-waktu kami besame. rindu amat-amat sangat . tolong la.. Mohd Ashraff Syafiq, kali ni kasi betul ye . saye betul rindu kat awak .






saye rindu awak . k baiii :|

5/9/12

Insyallah .

aku sentiasa doa moge Allah kuat kan hati aku.
Jadi kan aku insan yang paling tabah.
Jadikan cinta aku hanya pada Allah SWT dan kedua ibu bapa aku..
Dan air mate aku hanyalah untuk Allah SWT.

Permudahkanlah jalan hidupku YaAllah.

Andai dia bukan jodohku,
janganlah sakitkan siapa-siapa antara kami.
Andai ditakdirkan dia jodohku,
Jadikan lah ikatan kami ini hingga saat dia lah imam ku suatu hari nanti.
Ku mohon petunjukmu .
Cinta agungku hanya untuk mu YaAllah .


5/8/12

think of you


MISS YOU . :|

SILENT

Bile diri tak diterima.
Bile diri tak pernah dihargai.
Bile diri tak pernah dikasihi.
Bile diri dianggap sebagai PENGANGGU.

Biar la, tak kan nak dipaksa HATI dan PERASAAN orang.
Aku belajar tiap ape yang berlaku
Kadang-kadang aku nak pegi JAUH dari semua ni.
ADE JODOH ADE LA..
BERDIAM itu lebih menenangkan :)


5/3/12

selamat tinggal KEDAH ='(

12.58 am. ---- > tak tau nak describe kan macam mane ape aku rase sekarang . okey, HELLO SELANGOR, BUBYE KEDAH :(. nak kate happy, semestinye sebab lepas ni insyaallah kalau aku lepas, teruslah aku pulang ke kampung halaman sendiri kan. :). tapi, sedihnye, 3tahun tinggal kat KEDAH, PAHIT, MANIS.. semua ada.. yang PAHIT, aku nak lupekan. yang MANIS, aku akan ingat sampai bile-bile.. aku sayang nak tinggalkan kawan-kawan aku kat sini, aku sayang sangat-sangat. Aku tak boleh hidup tanpa korang, please jangan lost contact ! :'(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...