tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

2/28/11

macam-macam kes.

minggu ni banyak sangat benda yg terjadi . banyak sangat drama, al-kisah, macam2 lagi larh !! giler kowt !! klu ditayangkan kat pawagam mmg pecah panggung ah kan.. hurmm..

            first mase ari khamis (24/02/2011)
     
                                                          AL-KISAH PADA AKU 
                                                       
               ade someone yg telah buat aku sakit teramat sangat..pedih kot..menusuk kalbu..tapi benda tu jadik pengajaran pada aku..aku malas nak cite lebih2, takut menyinggung pasaan ramai pihak.. so silent is better. yg penting aku benci and menyampah sangat that's why aku amik keputusan nekad nak balik selangor kamis nie (3/03/11) . tu larh jalan paling betul.


    
                 keesokannya jumaat( 25/02/11) 

kawan aku lak gaduh gan bf dia sampai bf die datang umah sewa..mase tu (mampoihh aihh kalau die serang naik umah ni) bayangkan la lebih kurang pukul 4 pagi kot. mane ceq tak ketaq ! gan kekurangan tido nye. nasib dorang settle kat lua sampai 5.30 pagi (lebih kurang) . sampai wujud lak drama mase diorng settle tu (mcm lagu ning yg drama tu). ahah.

                 kelusaanya sabtu (26/02/11)

roomate aku pulak da excident, gan van lak tu ! adoiiii pas satu, satu.. memang terkejut kot, dapat2 tau "tyha, seha excident" ( haaaaaa ??????? ) !.
macam mane la keadaan. nasib la tak de ape-ape.. selamat, just cedera je and ilang ingatan ckit untuk sementara je! ahaha.. (lawak la kau seha) haha . syokk la kawan dapat cuti 3 ari kan..

then pada arini lak.. aku benci bile orang amik kesah pasal aku (KPOCHI JE !) nak buzy hal orang apsal pulak ?! macam gud2 je! aku pny pasal la macam kucing ilang anak ke ! kau jaga la hal kau sendiri.. idup sendiri pun tak betul, duk sibuk hal oarang ! mulut cam gamp je!! name je lelaki ! shit!! len kali tuka je yg tu ye jadik je perempuan.. kami pun reti respect orang key !! behave ur self larh darai !


                

2/23/11

tenangkan lah hati ni .



nangis . nangis. dan terus menangis . mungkin aku rase kekecewaan kut lepas 4tahun aku tak rase macam ni. entah la . aku tak tau kenape hati aku rase berat sangat, kecewa, sedih.. YAALLAH .. beri kan lah aku kekuatan . tenangkan lah hati aku.tabahkan lah hati hamba mu ini.

penat . penat. penat terlalu penat untuk dikecewakan.untuk menangis. kenapa aku tak setabah orang lain.tak sekuat orang lain. kenapa..

aku tak tau nak luahkan pada sape. aku tak boleh nak keluarkan satu-satu dari hati aku. 
KUATKAN LAH SEMANGAT AKU .

macam yg ada orang penah kata, cuba kuat sikit.


YAALLAH...


2/17/11

yakin kan aku .

berbunga-bunga sebab tadi dapat call dari syafiq (my yayang la ) hee..

syafiq : sayang da makan ?

          gf syafiq : belum ..

syafiq : kenape tak makan lagi ?

         gf syafiq : tak ade pape .

 syafiq : sayang tak ada duit ke ?

        gf syafiq : ade ..untuk bape ari ni..

syafiq : sayang nak duit ?

   gf syafiq : tak pe la, sayang ade duit lg .. sayang tak nak gune duit abg.. lapun abg pun tak ad duit ..         abang simpan jela ..

syafiq : abg ade duit la .. lgpun abg tak tau nak wat ape gan duit abg .. syg nak tak ?

          gf syafiq : tak pe la bang ..abg simpan untuk kite kawin nanti la .. nak beli rumah .. hihih (gatal !)

syafiq : kenduri sekali dengan abg je wt kat hotel, duit perabut abg bayar . (gatal same! )

         gf syafiq : (sambil berbunga-bunga) betul ni.. heheh..

     talian terpaske dihentikan disini sebab yayang saya nak solat .. hihi (wajib)
padahal mase tu ape yg saya rase .. yaALLAH .. yakin kan la yg dia hanya untuk aku .. 

  walaupun kadang-kadang die menyakitkan hati .. tapi saya tau ..yang dia iklas dengan saya .. terima kasih MOHD ASHRAFF SYAFIQ ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...