tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

9/18/12

The Possession -

Assalamualaikum <3

Hari nie nak kongsi dengan korang, kalau adeeee yang bace la kan.. heheh. Tadi balik dari keja aku terusss tengok wayang ! eksaiited giler kan ? haha . Lame jugak la tak tengok wayang, da ade mase tadi, so ape lagi kan . Cerita ape yang aku tengok ? The Possession . fuhhhhhhhhhhhhhhh ! Boleh sakit jantung aku dibuat nye ! Siyes korang . Tak pecaye? Masih ditayangkan lagi . Sesilerrr . Tak seram, tape ngerii, Hantu nye kejaammm la, tak suke ! :( .. huhu .. Tiap kali scene yang kejam, memang aku tutup mate, sampai gelak "orang" tu . HAHA ..
Ape kate sementara masih ditayangkan lagi korang pegi tengok ? Tengok kat wayang lagi best ! VCD tak terase sangatt . Okey, rating yg aku nak bagi dari 10 bintang untuk cerita nie, .. 9BINTANG ... Winkwinkwink*** .

sO tunggu ape lagi :) .



9/17/12

Insyaallah, saye kuat :)

Assalamualaikum <3

Last entri sebelum masuk tido . Malam nie sebelum tido , mate ni ditemani air mate pulak . Thanks pade insan tersebut . Tibe-tibe rase nak muasabah diri, kenape jadik manusia yg selemah-lemah manusia, jadi kan air mate untuk seseorang, bukan ke bodoh? Yup, dari dulu, itulah aku . :)

Aku tibe-tibe terfikir, bukan ke diam tu lebih baik dari bersuara ? So, why not after this, hadapi segalanye dengan tenang dan sabar. Insyaallah everthing gonna be okey . Segalanye Allah dah tulis, kenape perlu kite tangisi. Ajal maut, jodoh pertemuan semua Dia yang tentukan . Ape pulak peranan kite ? Sebagai manusia, kite sendiri perlu tahu . Bak kate orang ape yang jadi pasti ade hikmah . Aku dah besar panjang, makayah didik aku dari kecik sampai besar, kenape aku tak boleh nak fikir sebaik-baik perkara untuk aku kan. Yup. Finally ! Baik untuk aku perbaiki kelemahan diri, berubah untuk jadi yg lebih baik walaupun "Nobody Perfect". Insyaallah, bukan kersempurnaan yg di cari, tapi sesuatu yg menenangkan.. Aku harapkan kali nie cubaan aku menjadi, dengan berkat dan izin Tuhan, harap segala kelemahan yang ade pade diri aku, dapat aku baiki, dan Nur Fatihah Binti Mohd Khir ni akan jadi seorang manusia yang kuat dan bukan lemah.. practice make perfect .Insyaallah . Doakan yang terbaik untuk saye :)


9/16/12

Note ringkas, Openg House !

Assalamualaikum. Hye :)

Hari nie cuti, then bosan pulak da . Tak tau nak ke mane, so aritu pun aku ade ajak angkat aku si tembam tembun faeizah pegi uma yas, acara membesarkan badan , open houseee la. Jadi pegi la tadi, ak nie nak kua pon mengharapkan orang  yg bawak, almakL0ng lah Lesen tak ade . Dapat lak menu open house nye Laksa, Mee kari, Ayam golek dll.. Ayam golek tu macam best je kan?? Tapi sayang aku tak rase pon tadi, segann sebab pegi dengan kawankawan adik angkat aku, aku sorang yg tua. hewhew. Makan laksa je la. Sedapppp ! siyesly! Btw thanks yas sudi jemput and layan :). Thanks jugak yea tembun Faeizah .


BFF sekolah ceq, Yasmin . Cantikkan die, suke tengok !


Thanks YAS and FAEIZAH ~

9/14/12

Makan Malam Ulangtahun ke-23 MEDIPRO ~

Assalamualaikum :)

Have a great day everyone? wahhh ayatt, bajet belog nyee letopp !! haha. Macam buat belog SS kan, whatever laa .. Bukan itu diari online aku mlm, ehhhh pagi-pagi buta macam ni. Okey, pukul 12.30 tadi aku baru je balik dari Dinner, Syarikat tempat aku praktikal buat Dinner sempena Ulangtahun nye yang ke 23. Lama kan? Nama Syarikat aku praktikal, Medipro Mfg (M) Sdn.bhd. Nak tau lebih lanjut searchhhh laa, mane tau kot korang nak apply keja kat situ kee? haha. Mengantokk, lemau nak taip panjang-panjang, nanti muntah pulak korang membaca nye.. hewhew. Btw, thanks Medipro for the invitation, walaupon tak dapat Lucky Draw macam dorang (AKU NAK!), tapi tetap menghiburkan, tak banyak, sikit pon ade, betol tak?? Janji perott aku kenyangg, Sodaappp pulak :) Thanks Medipro !

HAYATI DENGAN PENUH EMOSI GAMBAR DIBAWAH =P


Jadikk cine pulakk malam tu . hewhew




Tarian apakah ?? Yeaaahaaaa !



nak jugaakk ! *jelessss .


9/11/12

Bufday present katenyeeee :)

Assalamualaikum :)

HAII. hye, hihi.. macam HAPPY je bunyi nyeee. :D
oKey sekarang aku nak umum kan yang aku sukeee sangat sebab nye, cik ASHRAFF bagi something, SURPRISE kononnn ! Chehhhh.hihi. BTW trimasss cik ASHRAFF... lepas je die jemput aku petang tadi, kami pegi makan mee sizzling yang die da kempunan nak makan dari ari tu lagi, pegi la ke JUSCO bukit tinggi.. Then aku ajak die pegi GIANT jap, nak cari tudung kate cik TYHA ni, yangggg ade tudung nye, pegi try maxi dress ade laa, TERBEKENAN pulak :). TAPI TAK BELI. hahaha
Turun je bawah cik ASHRAFF dah tunggu kat tempat jual fon, die dah belek2 da Samsung Galaxy Y, ingat kan die nak tengok-tengok je ( kononnnn padahal mintak sanngat nak die belikan) hahahah.

Tak disangka tak diduga, betul.. katenye hadiah hari jadi bulan 7 hari tu.. Cuba teka sekarang bulan bape?? hihi.. tak pe..tak pe.. tak mintak pon tapi dah nak bagi, nanti tak amik kate tak sudi pulak..( ayattttttt).. heheh
BTW... terima kasih abang.. terima kasih.. tak tau nak cakap ape. LOVE U.. :)



tak nak celoteh panjang-panjang, tak sape nak bace. huhu. taraaaa, nie la fon nye :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...