tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

7/7/12

penantian ke pengharapan?

Menunggu pun tak ade sudah nye..sabarrrrr jelaa.. Nasib badan ! nite.(2.11a.m)

7/6/12

"Akak dah tak macam dulu ke??"

Assalamualaikum.

What?? Ape kes pulak lah kan. Tetibeee.. Tadi adik angkat tyha mesej , then dengan tak semena-mena die tanye, "Kak, akak dah berisi ye?? ". Kaget sekejap. Tyha pun tanye lah kenape, die kate "start cuti sem ari tu budak kelas saye ade jumpe akak, die kate akak dah tak macam dulu, dah berisi". Wahhhhh kauu.. HAHA. Lagi sekali tyha kaget, bile mase pulak la kan, rase tak penah nampak junior sekolah lame, budak lelaki kelas die pulak tau. Sape lah beliau tuh. Adik-adik.. Normal lah kot bile abis je sekolah semua dah berubah, biase lah kot kalau tembam-tembam tuh. HEHE. Jawapan cover diri sendiri tak?? haha. Yangggg kawe kesahhh !! hihi. Btw, Gemuk ke Kurus ke, tyha tetap tyha, tak ade yg lainnye kan. Cume fizikal jela kot, tapi normal lagi. :)


Tapi memang tak dinafikan. K bye !

7/3/12

Burgerr Besauuuuu !

Assalamualaikum.

Tengok tajuk tergugat tak? wahwahwah. Nak di pendekkan cerita lah kan, sabtu lepas my alang beli burger besauu punye, tapi yang makan nye mereka-mereka yang ade kat rumah, tyha kemane? pergi katering, dapt dengar cite dari along jela. So tiap-tiap ari la rayu alang suruh belanja yang tak makan ni pulak. Punye lah lame pujuk, semalam baru dapat tu pun dah pukul 1pagi. Hentam jelah, janji dapat rase burger besau tu kan. Nak tengok macam mane rupenye ? Sile tekan anak panah kebawah. Cepat, SEKARANG !



Dari gambar myb tak ternampak sangatlah besa nye kan . Tapi,perghhh. Sedap, daging nye PADAT!

Alahaii ,. Terlupe nak tanya alang beli kat mane. Takpe update yang akan datang pulak. hihi.

7/1/12

Waktunye menghabiskan WANG !

Assalamualaikum.

Ewahhhh... Kemain lagi aku cuti nie, tak padan dengan tak ade fulusnye, nak enjoy kemain! Haihhhh ape nak buat, bosan amat duduk umah then jadik suri rumah setengah mase, kau hade?? hewhewhew.
Engat nak menaip entri pasal keluar meroyan dengan adik beradik sepupu sepapat aku semalam, tapi balik-balik mate ni memang stok ala-ala masak stim gituw! haha. Ape lagi, update siang ni jela. Kemane kami meroyan? First pegi bowling la, punye la ramai orang,maklum la, dah dapat gaji kan. So cousin aku si ewan pon tulis la name untuk dipanggil, apelagi haruslah tunggu turn.


menyempat lagi 5minit kat kerusi urut sementara tunggu di panggil.hebatttt
Tunggu punye tunggu sampailah turn kami, sekali ewan nak amik 3 Game, ewahh.. KAYA nampak.. haha. Bedal jela, janji puas yea NOK! 


Wahhhh.. Kelassss kau maria!!


Ade macam pasangan kapel tak?? haha. nie lah alang & angah aku yang GILE!


Pasangan ribena PEACE :D

Siyesly, memang fun gile laa. lepas bowling pegi makan pulak kan DUANDEE, aku,along,angah,alang,abang ipar aku,ewan ,boy,sue & adik pekena siakap 3 rasa siket, sekali dua ekor derr..sayur , telor dadar n sup.. Dapat bil pon sekali rm112 tak engatt, takpe, tong-tong.. Bukan selalu.. hewhew :'(. 

Ko hade ???? hihi. moh la kite lepas ni lawan sekali bowling tu. ade bran??? ^.^v

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...