tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

9/19/13

Perundangan Raja Sehari Tuan Tanah

Assalamualaikum :)



Alhamdulillah.. My big day..So0n :)
Tyha sangat-sangat mengalu2 kan kedatangan kawan-kawan pada majlis bulan 10 nanti..

 
IRINE NADIA inspirasi ceq..heeee.. Kenapa ade gambar parents kami? Salah satu sebab nanti menjemput orang kenal mak ayah bukan anak-anak. Ye tak?? Sebab tu Tyha decide nal buat kad ala-ala blogger Irine Nadia ni.. Jemput datang pada yang visit blog ni :)

8/5/13

Sebenarnya saya..........

Assalamualaikum ..

Alhamdulillah masih berpeluang lg tyha nak menaip kat blog ni. Dah lame rase tak jejak blog sendiri, dalam tu banyakkkkk benda yg berlaku dalam hidup tyha, nak tau ape? jeng jeng jeng.. I will married soon .  Benda ni berlaku tanpa kami rancang. Tunang tyha datang merisik , 3hari sebelum tu baru die cakap yg die nak datang merisik, dannnnn semua berlaku serta-merta . 4/5/2013 tarikh merisik. Pejam celik 7/7/2013 tarikh kami bertunang. Dannnn lebih kurang 2bulan dari sekarang kami akan disatukan. Insyaallah, dia akan jadi Bakal Imam saya dan Bapa pada anak-anak kami. Mohon segala persiapan menjelang tarikh tersebut semua dilancarkan.. Perkara yg saya impikan selama 6tahun. Yelah kan,sape yg tak nak sesuatu hubungan tu diakhiri dengan sesuatu yang baik dan diimpikan oleh semua iaitu hidup berkeluarga. 22 tahun, ramai yg tanya tak muda lagi ke, benda ni bukan kita tentukan. Tyha cuma boleh ucapkan Syukur Alhamdulillah. Moga ikatan ni Kekal Hingga Akhir Hayat kami.Sesungguhnya Allah lebih mengahui. Kini status saya, Tunangan pada Mohd Ashraff Syafiq Bin Mazlan . :)


Pelengkap Hidup

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...