tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

6/10/11

seth tan betul

hari ni bedik2 mate je terus amik laptop kat ruang tamu disebabkan abg aku gune malam tadi..so amik laptop kat ruang tamu..mula kan langkah seterusnya dgn membuka laptop..(oitt tak kan gtau satu-satu kot)..grrrrr..
amik langkah membukak fb dolu..pastu belek2 you tube..nak mencarik c hana tajima..line pulok lembab dahhh..
maleh tgk lelame..so bukak la blog hak milik sendiri..pepagi tetibe teringat pasal seth tan.ewahhhh!!ke ctu pulak..
obses giler dah nie.pepagi lagi membayangkan beliau..

tak tau la pasal ape kan.tapi bile tgk seth tan dalam drama nora elena tu bagai tercarik2 hati ini..hakhakahk..adoiii..perghh..teringin cik bedah dengan lelaki yg serupa itu..(mentang-mentang bc novel namaku bedah terus bedal bedah)haha..

akibat penangan c seth tan tu aku jadik tak sabor2 nak tunggu isnin ni nak nengok drama tuh..ee seth tan betoii!!!grrrr...

sesampai kan aku pon ase teringinn nye kalau-kalau dapat lelaki macam tuu...wahhhhhh..angan..tapi..tak la over sangat..sebab aku bsyukur dengan ape aku ade skrg ! definitely !!alhamdulillah~

tapi...kalau die jadik mcm seth tan tu pon tak pe jugak kan? tak nal sebab rupa..tapi cara je..sweet tau!haha
yela..sape yg tak nak lelaki "care" "syg binik" cmtu kan..sanggup buat ape je..bagi die isteri die 1st..wahhhhh sejuk mate memandang..heeeee..

kepada dia..bole kah anda menjadi seperti SETH TAN ??haha..

                      

3 comments:

NaQiuddin Ruslan said...

isteri 2nd..mom first..hahaha!!!

cik_tyha said...

halaaaa..aku bygkan seth tan jeeeeee

NaQiuddin Ruslan said...

hahaha..iyee...
i know it..mmg syok cite tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...