tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

9/11/12

Bufday present katenyeeee :)

Assalamualaikum :)

HAII. hye, hihi.. macam HAPPY je bunyi nyeee. :D
oKey sekarang aku nak umum kan yang aku sukeee sangat sebab nye, cik ASHRAFF bagi something, SURPRISE kononnn ! Chehhhh.hihi. BTW trimasss cik ASHRAFF... lepas je die jemput aku petang tadi, kami pegi makan mee sizzling yang die da kempunan nak makan dari ari tu lagi, pegi la ke JUSCO bukit tinggi.. Then aku ajak die pegi GIANT jap, nak cari tudung kate cik TYHA ni, yangggg ade tudung nye, pegi try maxi dress ade laa, TERBEKENAN pulak :). TAPI TAK BELI. hahaha
Turun je bawah cik ASHRAFF dah tunggu kat tempat jual fon, die dah belek2 da Samsung Galaxy Y, ingat kan die nak tengok-tengok je ( kononnnn padahal mintak sanngat nak die belikan) hahahah.

Tak disangka tak diduga, betul.. katenye hadiah hari jadi bulan 7 hari tu.. Cuba teka sekarang bulan bape?? hihi.. tak pe..tak pe.. tak mintak pon tapi dah nak bagi, nanti tak amik kate tak sudi pulak..( ayattttttt).. heheh
BTW... terima kasih abang.. terima kasih.. tak tau nak cakap ape. LOVE U.. :)



tak nak celoteh panjang-panjang, tak sape nak bace. huhu. taraaaa, nie la fon nye :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...