tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

3/18/12

happy born day ASHRAFF SYAFIQ

Nak masuk pukul 12..nak update entri nie pukul 12..tapi tak boleh. 
aku excited sangatsangat okey ! 
walaupun "hati yang telah kau sakiti"...
tuka topik, kenape aku nak update sangat entri ni? 
sebab aku nak wish kat someone yang sangat-sangat special dlam hidup aku selain my family.
orang nye ade telinga,mulut,hidung..ehhh..HARUSLAH kan ade semua tu. =.="
DIA --> ASHRAFF SYAFIQ BIN MAZLAN, tak payah aku bagi tau mesti korang dah tau sape dia tukan. 
19/3/1989..
tepat 12malam ni..bufday die..aku tak dapat nak wish secara depan-depan tahun nie.
sebab..tah la..hati aku tak terbuke nk contact buat mase nie. tapi ape-ape pun dekat belog nie aku boleh buat ape yang aku nak, 
belog aku,suke hati aku la kan. :). peace !
 nie untuk awak ASHRAFF SYAFIQ


setiap tahun, nie je yang mampu ASHRAFF SYAFIQ. maaf sebab tak ade yang istimewa pun,cume nie yang mampu iklas dari hati yang KERAS nie. bia pun tak seberape,tapi saye cube seiklas hati saye. 
biar pun dalam keadaan yang tak stabil,saye cube lembutkan hati yang keras nie.


ASHRAFF SYAFIQ---> saye tak sempurna, tapi saye cube nak jadi yang terbaik dimate awak..
saye ade hati yang sangat2 keras,tapi saye cube lembutkan untuk awak.
sye seorang yang baran,tapi saye cube kurangkan baran saye sebab awak.
saye tak lawa,tak "style",tapi saye cube sedaye saye berhias bile bersame awak..
saye buat nie semua sebab saye nak nampak TERBAIK dimate awak.
tapi sayang, saye tak mampu nak buat supaye awak nampak ape yang saye buat tu.

saye sangat sayangkan hubungan yang nak hampir 5tahun nie.terlalu sayang.sebab saye takut kehilangan orang macam awak.tapi kalau saye takut mcm mane pun kalau dah jodoh bukan dari tangan kite sendri,saye tetap kena buang takut saye tu jauh2 kan.....
tak tau nak cakap ape.KOSONG buat mase sekarang. 
SELAMAT HARI JADI

1 comment:

eqa sulaika said...

simpati pd awak...
berdoa je lah ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...