tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

11/5/11

you're beautiful ✿◕ ‿ ◕✿

ASSALAMUALAIKUM :)

entri kali nie just nak share something dengan korang pasal ade 1 cite korea yg aku baru tengok baru baru nie..title die " you're beautiful " .yeaa..memang,memang anda cantik..sangat cantik : ) . heee
back to the title..memang best bangaattt cite nie..kalau tengok hero n heroin die confirm !! tergugat..bagi yg minat korean movie la kan..aku tak la addict sangat sebenarnye. tapi lepas layan cite nie,ble da abis tengok rase rindu je nak tengok cite nie..walaupun ulang bape kali..sebab..terbaikk!!macam lecture BI aku penah kate korean memang terbaik untuk ditonton..nak tau sebab ape? korang tengok entri yg terdahulu aku nie . (my lecture say korean drama is good .).

tak nak lalut lebih lebih.ni nak kasi korang tengok muke pelakon die yg hebak hebak tuh :)



park shin hye
heroin die yg sempoi!
jang geun suk
serously minat giler tengok die ni wkpn kdg2 muke die mcm pompuan n cengih sangattt. heee


lee hong ki
dalam cite ni name die jaremy. cute giles.! suare sedap.


jung yong hwa
seorang yg cool.. :)




::: orang lain sibuk sibuk nak sambut ry haji aku cite pasal drama korea pulok :). pape pon 
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA KAWAN KAWAN (^.^)v :::

2 comments:

Pendamba Mawar said...

jeremy takley bla..hahaha fikir bukan2 aje kejanya

cik_tyha said...

pendamba rindu: tgk da ye cite nye?best kan! tau xpe...tp die cuteee...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...