tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

11/11/11

contest awesome by Blog Fyda Deon

ASSALAMUALAIKUM


TENGOK SINI

ditag lagi untuk bersame same menyertai contest..ewahh ayatt!!!
cik iylia kate sape yg ditag oleh die org nye bertuah..see...bertuah tak aku..heeee..
tengs cik iylia sebab tag..heeee
okey okey....die suda tag so ape lagi...
terma dan syarat la..
contest nie sebenar nye dari blog 
cik fyda

Fyda Deon

jangan kate contest nie tak de syarat syarat die..mesti ade punyeeeee...

Cara-cara/syarat untuk join contest :

1. Buat satu Entry yang bertajuk "Contest Awesome Blog Fyda Deon"
2. Letakkan Banner/header dan LINK blog fyda deon di entry.
3. Upload satu gambar yang korang rasa AWESOME sangat. any picture.
4. Describe gambar tu dengan any quote.
4. Follow blog fyda deon dan like fanpage blog fyda deon.
5. Tag 3 orang blogger dan make sure diorang tahu.
6. Lastly tinggalkan url entry korang di ruang comment.

yeeaa memang aku copy paste pulok dari cik iylia kte...heeee

gambo yang aku nak pertaruhkan..berani mati giler kot..cehhh!!!!
haa..sempoi tak gamba nie..di mane pemain-pemain bola sepak malaysia amik gamba kengan dengan artis artis korea...bukan senang ceq oiii...ase bertuah jee...awesome kottt..hahah..tak kire sape pun kite..ape pun warne kite..yang penting kite semua kekal kan budaya dan silaturahim antara negara macam gabungan gamba nie..MALAYSIA dan KOREA. "saranghae" hahaha. fullstop!!

mereka yg bertuah ditag oleh aku pulak :- 



1 comment:

pinky-owl said...

hey hey hey ! i' done follow your blog ;D

i'm from the same contest too ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...