tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

10/24/11

hebak::repeat sorang-sorang tak best,berteman la syok :)


hebak hebak.. kau memang hebak..pandai pulok tuh..huuu puiiii!.mesti korang pelik pasai ape pulak aku nk puii puii kan org...jangan risauu tak keluar mane pun air liur nieh..merecik ckit ckit jee..hohoh..kotoqq !
bukan ape la kan.. as a student.. sharing is caring rite? lagi lagi bile kite da masuk alam 20-an nie..lagi matang la kite nak fikir..bukan nye zaman skola rendah lagi~~..bukannye nak mintak share kuiz ke asignmnt ke, test ke..tak pun..at least ape yang kite pelajari tu ape yang kite faham and kite tau mengenai sesuatu subjek atau benda tu tak salah kan kalau kite share dengan kawan kawan kite yg bukan nak kate  " 0 " tapi..yang tak tau mcm kite tau..korg faham2 sendiri la kan ape yg dimaksudkan..orang kate lagi kite kongsi ilmu tu lagi berkat kite dapat..lagi banyak yang kite dapat sebenarnye..sebab benda tu mcm practice kite slalu..makin kerap kite amalkan makin kite faham dan tau la kan..so perlu ke KEDEKK sangat dengan "ilmu"??..



macam yang lecture MATH aku penah kate..

" awak nak lulus sorang kee? jangan risau kalau die tak lulus awak pun tak kan lulus..sy tak kan buat orang repeat sorang sorang, berteman la baru syokkk"  

terbaeekkkkk !!! loike statement die.. :D 

benda just sebagai peringatan untuk sape sape je dan untuk diri aku sendiri jgk..ape yang kite tau kite share dgn kawan kawan lagi lagi yang berkaitan dengan pelajaran. benda tu kalau kite share tak luak mane pun.. kite dapat lagi banyak bonus adela..


ok la..meleret sangat da nie..jum fikir kan same-same.. ( renung renungkan dan selamat beramal ) (^.^)v

6 comments:

SYAHMIZAWA said...

hat nie statement baek punye

cik_tyha said...

tengs syahmizawa..haha

erleena said...

haha osem la lect uh !

izzie izzam said...

hurm ! betol jugak ckp lect tuh..bru pdan muke kwn2 yg kedekut ilmu tuh..adoi ! sbb izie pon adew gak mem yg jenis cmnie..nauzubillah pnyer kedekut ! geram jerk rase..tpi lao die tak pham ape2 pndai pulak na terkedek mntak tlong kite !persoalan nak tolong ker tak nak..haha!! :P

cik_tyha said...

erleena : haha..tau xpe..lect tu pon sempoii giler la.
izzie : betol tu..bile time die..kemain lagi tny kite..kate pndai sgt kan..saborrr jelaaa

Anonymous said...

Recommended Pages:
unsecured debt consolidation loan
bad credit consolidation loans
bad credit debt consolidation loans
unsecured debt consolidation loans
unsecured debt consolidation loan
bad credit consolidation loans
bad credit debt consolidation loan
bad credit debt consolidation loans
bad credit consolidation loans
debt consolidation loans bad credit
bad credit consolidation loans
bad credit debt consolidation loans
unsecured debt consolidation loans
bill consolidation loans
bill consolidation loans

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...