tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

11/17/11

Beauty Contest From Aina Rahman

ASSALAMUALAIKUM!

contest ! contest dan contest ! :)
baru dapat undangan vip khas dari CIK AINA.
ecehhhhhhh..vip la sangat..hoho..
cik aina kite nie ajak reramai join contetst yg die buat .
BEAUTY CONTEST !


kerana dirimu begitu berharga~..ewaahh tu memandai mandai aku tambah sendiri la kan.
alang-alang dah duk gune wifi nie..dengan kepala serabut cari final projek..selit selit gak blog nie..kurang seteresss den..

okey okey. macam biase la..terma dan syarat

  1. Like page Aina Rahman di facebook.
  2. Buat satu entry ringkas mengenai contest ini di blog anda. Sertakan banner contest seperti di atas dan backlink kepada blog Aina Rahman.
  3. Tag 3 orang (minimum) rakan anda. Semakin ramai yang anda tag, makin tinggi peluang anda untuk menang ketegori "referral terbanyak".
  4. Tinggalkan url entry anda beserta id facebook di ruangan komen pada entry ini.
macam biase aku COPY PASTE :)


mereka yg begitu berharga di tag :) =-

  1. cik.awyyn
  2. cik as
  3. syamiminazifa
  4. lilysurayathoughts
  5. cikniena
  6. cahayachentaku
so ape lagi!!terjah laa!! (^.^)v

1 comment:

FANTASTIC PIECES said...

blouse, cardigan, dress bawah rm50 termasuk postage. happy shopping!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...