tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

3/25/11

"KAWAN" "SKANDAL" "COUPLE" "SAHABAT" "MUSUH"

kehidupan sebagai seorang penulis~ cehhhhh..geli geleman ceq dgr..haha.entah?byk benda yg nak di kongc kan tapi kekdg malas nak menaip.so topic 4 today, more to public..ewah2 skeeping lak die..haha.hurmmm..
            "KAWAN"  "SKANDAL" "COUPLE" "SAHABAT" "MUSUH"
mane satu yg korg akn pilih ?? teetttttt! ofcoz la teman susah senang kan??ehh??de dalam senarai ke?haha.okay cte sal pe yg dalam senarai jela kan.aku mik topic nie pun sbb tgh bosan2,so pkai tabuuh je..heeee~~




KAWAN

  • kawan? mudah je nak cri, jap2 je, kite kua kite tgur org tu, kite contact,knl2 jap da teruss jadi kawan kite rite?.
  • kawan?kite kenal tanpa tau latar belakang die.tapi da lame2 tau la kan.xkn nk kwn gn org yg kite x knl2.kan3?
  • agak2 bila kite dlm ksusahn,seng2 x dorg nk tlg kite?mgkin ade?mngkin x?bgntung pd seseorng.sbb,xsume org sudi tlg wk2 kite dlm ksusahan
  • kawan time senang mmg senang sgt2 nak cri kn?tp kwn bile susa?hampeehh..ade,tapi jarang2.
  • kawan?rase2 akn mnykitkan hati kite x?rase korg?myb la kan?
  • kadang2 mngkin dorg x seda ape yg dorg buat tu akn myinggung pasaan org lain.tpi..dorg mgkin xseda,mcm kite..kdg2 kite lupe pasaan org sekeliling kite.
  • bergurau?awas~nak bergurau bia la klu bole tu bpade okay.xsume org spporting mcm anda.
  • aku xmksd kn yg buruk2 pasal kawan.bgntung pade seseorg.sikap org tersebut,mcm mne kite bntuk diri kite,mcm tu la org akn nilai kite.mcm tu la lynan kite pd org tersebut.tp kate org bkwan bia beribu,bcnta bia satu.kan?ngeeeeee~

SKANDAL
  
  •  skandal?perlu ke?mngkin ye?mngkin x?
  • sbnr nye pe fungsi dorg eh??ke lgsg x brfngsi??heheh
  • sbb ape kdg2 mereka2 perlu mmsg skndal?klu hati dorg da suke,knp perlu skndal?ade sbb la tu..klu hati da mula syg..mcm tajuk lagu ape tah?heeee
  • sbb pe de skndal eh??ideaa2..dtg la..haha
  • hmm mngkin sbb,org yg ade skndal tu,ksnyian?kpsrahan?perlukan ksh syg yg byk dr ramai phk?pnh dipmainkan?mmblas dndm pd psgn?memain2kn pasaan org lain?
  • atau mngkin hati da bputik syg,tp pd mse yg same dorg da de kapel sndri?mngkin hati da tpikat?mgkin skndl tu lyn dorg lbh dr pasgn org tu?atau mngkin sndal trsebut slalu ade untuk dorg?atau ..atau..atau..entah la..tu jre yg idea aku nak bg..heeee`.
  • bg aku la kan ,xperlu la skndal nie,buang mase korg je.pcaye la.bukan dorg akan kekal gan korg.
  • takut nanti bile  hati korg da bebunga2 sayang,korg akn di tinggal kan?pedihkan?
  • mmg la dorg layan korg baik,tapi samapi ble?sampai dorg da mule bosan gan korg,nanti dorg tgglkan la korg?wahhhhhh..dhsiaattt bukan??
  • tapi sestgh skndal lagi truk dari tu,sbb??sbb dorg nak kan ape yg ade kat korg je..so hati2 la ye..

COUPLE

  • waahhh..sy suke bab kapel.haha .(yela sbb ko pon tgh bkapel kan)heeee
  • perlu atau x?
  • bgntung pade org,klu dorg bsdia untuk serabutkan kepala pasl kapel nie,go on la kan.tapi klu xcukup lagi ilmu didada tu,bttr korg single la dulu eh?okay?haha..memandai aku je.
  • idup bkapel nie,ade mse manis die,manis la,ade mse pahit die,pahit la,ade mase kelat die..mmg kelat sesgt la.
  • time stress nye korg kne byk2 saba la,dugaan org kate.mase mula bcnta manis la ceq,tapi bila da lme2 akan byk la dugaan.tapi tu sume akn ajr kite jadi org yg lagi saba gan alam fana pcntaan..cehhhhh
  • bile manis,dunai nie mcm korg je yg pny,bebunga2 babe~. muke nie senyummmm jee..kne mara pon snyum..haha
  • yg pnting korg kne la saling tolak ansur,macam main jokang jongkit tu?kan kne adil?baru la seimbang kan?
  • jangan la sorg je nak mnglh,tp c psgn tu bile da org tu mnglh jangan pjak pale lak,mnglh same la syg.
  • satu je pbzaan ketara antara kapel n skndal.
  • skandal?agak2 bole ke die trme bai bruk korg?xde mkneeenyeeee..die nak y baik2 je,xnk serabut2 snbnrnya skndal nie.
  • kapel?psgn korg tu,insyaAllah akn trme walau sjuta kbrukan korg,sbole2nya die akn trme korg nk ubah kburukn tu ckit2.lame jdi bukit la kn?
  • dorg akn ttp bsabar trime korg.
  • time korg susa?insyaAllah dorg akn tolong,sbb dorg akn rase kesusahan tu same.
  • sedih korg sedih bagi die,happy korg,satu kbhgiaan x trhinnga bg die
  • klu bole hnye snyuman yg die nk bg kat korg.
  • scebis susa pon dorg nk tgk.
  • INSYAALLAH

SAHABAT




  • yaampunnn..sahabat..sahabat..
  • susa korg?dorg pon akn rase susa same.
  • senang korg?dorg pon akn senag same.
  • korg sedih?bahu dorg la yg akn teman.tlnge dorg.tangan dorg.pastiii..
  • ade silap korg?dorg xkn ckp sbb nak jage pasaan shbt die sndri.tapi tguran dorg la yg paling lmbut
  • dorg tgur x bmkne dorg bnci,tp dorg syg korg.dorg xnk pape jdi kt shbt dorg.
  • korg rase die x tolg korg?pdhl bantuan tu dorg bg dlm diam.x prlu tnjuk keiklasan dorg.
  • korg ade mslh?msti dorg akn kte akn dgr spnuh pahatian dorg sndri.ade mse korg nangis,dorg pun turut nangis same.
  • nasihat demi nsht dorg akn bg kat korg.wlaupn mulot dorg naik bbuih..heee
  • kdg2 dorg lbh bsusah dmi korg,x kire mase x kire waktu.
  • byk yg aku nk dscrbe kn sal sahabat nie..tp x takate..ceewaahhhh(pdhl mls da nk manaip)haha

MUSUH

   senang je nak cri musuh nie.korg wat la taikk cnfrm dpt..seng je nak wt org bnci kte.tp nk wt org suke kite agk kurg seng la kan..hehe..klu da de musuh?aisshhh payahh la idop..so behave ur self k..jge klakuan taw syg2 sekalian~



p/s : nie sume hnye rekaan aku la..pndapat aku je..ape yg aku rase..xde kne mngne gan sape..tiap org kn de pndgn msg2..kan3? heeeee

6 comments:

Mieyd said...

sy pilih skandel !! hehe

cik_tyha said...

yeaa!! sy juge!!!hhhahah

Erol said...

oi!! hahaha nice!!

cik_tyha said...

ooohooiii!! hihi.. 10Q

Anonymous said...

nk pilih skandal gak la..ley x??

cik_tyha said...

anonymous: bole3..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...