tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

10/30/12

kenal diri sendiri dulu sebelum JUDGE orang lain.

Assalamualaikum (:

Mulakan pagi mu dengan senyuman .. Hari ni cuti, company bagi cuti, so ape lagi, yeaahooo! Cuticuti duduk uma jjela, kemas ape patut untuk pindah minggu ni ! Banyak problema yang jadik, tapi lepas tetap lepas. Hadapi dengan senyuman. Hope esok lebih baik dari sebelum ni. Tinggal sebulan je lagi untuk selesaikan tugas sebagai student practical, lepas tu Insyaallah amik lesen kereta terus, ade rezeki, kerja sementara konvo .Tapi hari tu ade jugak Head tempat practical tu tawarkan lepas ni nak sambung keje situ tak as Junior Officer, emm entah lah, sekarang pun dalam pertimbangan lagi, nak atau tak .. Macam tak percaye jekan .. Okeylah, apeape pun aku nak happy je lepas ni. DAH TAK NAK fikir kan benda yang remeh dan temeh ! DAH TAK NAK salah kan orang lain ATAS KESILAPAN SENDIRI.  RASENYE kite LEBIH KENAL DIRI KITE SENDIRI .diam itu lebih baik ..




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...