tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

5/3/12

selamat tinggal KEDAH ='(

12.58 am. ---- > tak tau nak describe kan macam mane ape aku rase sekarang . okey, HELLO SELANGOR, BUBYE KEDAH :(. nak kate happy, semestinye sebab lepas ni insyaallah kalau aku lepas, teruslah aku pulang ke kampung halaman sendiri kan. :). tapi, sedihnye, 3tahun tinggal kat KEDAH, PAHIT, MANIS.. semua ada.. yang PAHIT, aku nak lupekan. yang MANIS, aku akan ingat sampai bile-bile.. aku sayang nak tinggalkan kawan-kawan aku kat sini, aku sayang sangat-sangat. Aku tak boleh hidup tanpa korang, please jangan lost contact ! :'(

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...