tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

4/14/12

KAWAN -->terima kasih dengan nilai pengajaran yg HEBAT tu.....

Okay new upadate sebelum tido . krohhhh ... ZZZZ..
mengarut, melalut dan mencarut pun sudah!! sebab ape? aku tak de la nak mencarutkan, sebab aku dah biase dengan kes orang bertalam-talam sekeliling aku, aku tak nak amik point pun sebenarnye, cume ade sikit la terkilan. sebab mereka umpama sedang melakonkan watak yang sangat hebat dan mencabar sekarang sampaikan aku tak perasan yang diri aku diperkatakan :) thanks a lot dear. lihat, macam skrip pelakon tak? haha.

Nevermind la, anggap je tak matured. Lagi pun dorang ade hak bersuara, cume tak perlu la nak mengaibkan orang lain. Aib siap dengan mention name lagi. Up to them la kan, janji dorang bahagia. mulut korang, suke hati korang la... Dosa lain-lain. :). atleast korang mengata belakang aku, aku yang dapat pahala nye. Tapi tak pe, aku anggap je sekarang aku pemegang watak utamanye, best kot. Bukan calang-calang orang yang boleh pegang .hihi. Teruskan, sebab aku akan anggap tu semua dugaan hidup, kalau tak ade dugaan dalam hidup,maka tak ade la moral of the story KAN?. persetann kan semua!! :D
yang penting.. kite Enjoy !!


---> terima kasih sebab buat hidup aku lagi mencabar, sekurang-kurang nye, aku boleh belajar dari semua benda nie, & aku mungkin la akan lebih MATANG dari kau. Dugaan tu mendewasakan, dugaan tu buat kite jadik kuat,kuat dan KUAT. thanks ya my Dear fren & sweet sour GIRL :). 

LUARAN YANG ELOK TAK MENJAMIN DALAMANNYA JUGA ELOK (^.^)V

4 comments:

Mysara Ab Rahman said...

mmg bla org mgata kita skit ati
tp wt xtau je...lme2 dye mlu sndri

cik_tyha said...

yup btul tu mysara..kalo di fikir kan sgt, kite balik jdk mcm org tu kan.baik diam n phatikan je..

sis92 said...

jangan layan, lagi kita layan lama2 kita yg sakit hati :D

cik_tyha said...

kalo bole tgk muke die pon xmau....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...