tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

10/4/11

tAK de "T I T T L E"

hari nie rase penat amat .
bukan penat fizikal. tapi penat emosi & hati .
ta nak cite banyak , walaupun penat pun nak rase, still bole lagi simpan.
sampai bile nak simpan tu ta tau la..
okeyh syhhhhhh..
silent is better..

P E N A T !
tambahtambah lagi sekarng da minggu ke13 & minggu ke15 da kena bentang proposal utk final projek
dan plg syokk nye tu encik baru bg tau kumpulan kamu da ditetapkn.
kenape ta minggu nak bentang kn tu je die gtau kan?? besttt amattt cik bile dengar..

pape pun lepas settle dengan cik tadi..alhamdulillah lastlast encik bg group ditetapkan sendiri & group kami dibenarkan utk EMPAT PEREMPUAN sorang lelaki walaupun byk sangat masalah timbul tadi.
nak buat macam mane kalau banyak sangat dapat "kejesame" dari ramai pihak kan.
F U L L S T O P .

penat nak fikir.proposal kena siap kn jugak.walaupun ramai pertikaikan yg kami PEREMPUAN SAHAJA.
ta nak cite banyak..INSYAALLAH kalau org lain bole buat kenape ta kami yang perempuan 4 org ni kan.

p/s: doa korang utk kami dalam buat projek ni amat la kami hargai :)

**(dalamhatimenangis)

4 comments:

kila said...

laki lg sorang sapa??? hehe

cik_tyha said...

kila: :)..alhmdllh..cik bg kat kmpln kami laki 2 org..

xanders.co said...

hehe. buat final projek tu elok2. jgn kena reject plak. huhu

cik_tyha said...

xanders.co : insyaallah..xmau lagu tu...doa2kn yer :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...