tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

4/26/11

me , myself & i ♥♥♥

setelah stgh sem buat blog nie,nie baru berkesempatan memperkenalkan diri..cehhh..pa diaaaa ni...mule da..hahatak banyak pun yg menarik pasal aku..de la ckit2 yg korang leh tau aku nie cmne..


♥garang?impossible..grrr
♥manja?ouhh not me..(tp myb?) heee (anak bongsu la kan) ^.^
♥pemalu? myb2..tapi x ke tahap gaban lar.. kena di ransang dulu baru aku berkpochi..heee
♥tapi..kengkawan skola menengah dlu kate aku nie macam agAR2.. y? aishh.. lembut yamattt!! haha
♥tapi kawan2 kat poli lak kate aku kasar ? aihh mano satu pon ceq tak taw..
♥pepe jela , saye cmne tak pe.. lembut bole, kasar pon bole..
bergantung pade situasi.. ^.^
♥banyak mulut? bukan yg suke ngate org tu.
♥tapi banyak cakap .
♥bile kate teha pendiam? pemalu?
♥tobatt kengkawan aku gelak . haha
♥kepoh yamaattt ! ^.^
♥volume suara aku mmg kuat . maap la yer, kadang2 sy ta bole nak kawal ~
   maap kalau awok2 sume segan bile kua dgn sy.. grrrrr
♥tapi bile aku mule diam ?
♥haaa ta mau takot pulak.
♥confirm org pelik ah .
♥tertanya2.. heeeee~
♥aku ta suke org bagi aku tension .
♥naik darah tinggi kot !
♥seriously mmg ade ~ ^.^
♥AKU SUKE ORG KONGKONG AKU, "tapi aku ta suke dgr kate org tu" just sebagai kongkong tanda syg ~ i loike~
♥aku paling  ta suke org benci aku . 
♥bagi aku, alangkah bahagia nye hidup bile disayangi & menyayangi~
♥dibenci ? wahhh . merana kot idup..
♥aku amat perlukan org sekeliling aku untuk mewarnai hidup aku.


and  list kat bawah nie pasal aku yg aku buh kat FB ~~
                                                                                 
                



                                                                      
♥ simple person ♥
♥ aku tak suke menonjol ♥ 

♥ suka bersederhana♥
♥ nic3 , tp jangan buat aku mara ♥
♥ diam aku mara, gelak aku suke ♥
♥ aku tak la lawa cam orang yg perasan lawa ♥
♥ kalau nak kawan atau tegur, aku tegur balik ♥
♥ tapi kalau nak memilih sangat tak paya na tegur pon ta pe♥
♥ tak payah la nak bajet cantik or ensem sangat gan aku ♥

♥ sumpa ! nyampah kot ♥
♥ sensitive person ♥

♥ mudah untuk mengalirkan air mate ♥
♥ kalau korang jage ati aku , aku jage ati korang ♥
♥ iklas untuk berkawan gan sape pun♥
♥ bukan cam kau sombong ♥

♥ kalau nak tegur aku stakat nak menyombong tak paya la ye ♥
♥ lurve chocolate ♥

♥ gila pada pink + purple+silver+ putih♥
♥ amat sayang pada kawan2 aku♥♥

♥ teramat2 syg pada my family aku ♥♥♥
♥ aku selalu dilukai♥

♥tapi aku ta sekuat atau setabah org lain ♥
♥ tapi yg pasti aku akan cuba utk kuat ♥
♥ bia la org nak luka kan hati aku ♥
♥ mungkin ALLAH sadang menguji umat yg Dia syang♥

♥ moga ALLAH memberkati orang yg pena melukakan aku♥
♥ saye sentiase mendoakan yg terbaik untuk anda ♥

♥ saye ta kejam kan ? ♥

♥ ALLAH kan ade, bia la Dia yg menentukan ♥^.^
♥ hargai aku bila aku hargai korunk♥

♥ ignore aku bile korunk tak suke ♥
♥ maaf kalau korunk tersinggung gan aku ♥
♥ aku kan jaat ♥
♥ ta baek pon ah ♥ 

♥ ta paya kate aku baik, korunk bukan kenal aku pun ♥
♥♥ thankz pd sape yg sudi baca ♥♥

♥ selamat berkawan ♥

♥ tegur tegur la eh ♥♥
=)=)=)




◕❁ _✾◕ ‿ ◕✾


……..*………*
…..*……………*
…*………………..*
..*………………….*
.*……………………*………*….*
*…………………….*…*…………..*
.*…………………….*……………….*
..*…………………….*…………….*
…*…………………………………*
…..*…………………………….*
……..*………………………*
………..*………………….*
……………*……………*
………………*……….*
…………………*…..*
………………….*..*
……………………*
……………………*
…………………..*
……………………*
……………………..*
………………………..*
…………………………..*
……………………………*
………………………….*
……………………….*
………………………*
…………………….*


✿◕ ‿ ◕✿ _ ❀◕ ‿ ◕❀ _❁◕ ‿ ◕❁ _✾◕ ‿ ◕✾

 


daaaaa~~

that's all for today
(skli skla nak gak beromputih)
heeeeee~~~

2 comments:

msredcheesecake said...

ms teha,
msred pun suka cokelat..gegirl best fren...keehheee..

cik_tyha said...

msred same la kite..giler2 pd coklat tu smpai coklt tu pon seriau..heeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...