tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

4/8/11

study mo0d.. study mo0d ~ ~

Assalamualaikum kengkawan.. ari ni..dgn baik hati nye..sy....teeetttt!!! xmo3.. xmo merapu..=)..
btw.. entry kali nie khas nak d tujukan pade sape2 yg dalam exam mud !



especially kawan2 aku la kan . & all DMK 3A student. okeyh . so skg ade yg dalam study week, ble sebut je sal study week, makne nya wktu tuk kite menelaah pe yg patut la kan . bukan ape yg tak patut .ngeeeee~ . dan nak di ikut kan aku yg menaip ni pun bukan stakat omongan kosong je.. eceehhh ! nak di story kan . teringat mase sem lepas .start je study week, mmg pntu2 bilik kat kamsis tu tertempek " exam mood, please keep silent". sampai kan bile wat je bising , serta merta la student siam akn ckp cmnie " study mood, study mood !" haha . kadang lawak pulak bile dgr.. sem 1, rajin gile nak menelaah. sem 2, bole thn lgi. dapat sem3 nie.... bile di kire2 gan ujung jari yg tulus mulus  nie, tinggal lagi 9HARI lg je nak memerahkan otak nie . 1st paper da la teori . amikk hang tyha . pulun nak mnjawab nye, dlm BI plk tu . tak ke "SENANG" ?? .direct 3 ari tu de paper . pastu kira2 lak. grrrrr . then knp la sampai wktu nie mud nak study tu tak membara2 ?  ape tyha, ko pk petik jari je nak jawab ? mesti la tak kan.. ape la .sesampai kan  syafiq pun asik membebel2 "bile la nak study, tau nye nak njoyy je " "cube la borak pasal pljaran plk? " "dlu abg sebulan nak final da kumpul gan kwan2 study same" "nak ke merase carry?". tettttt ! yea abg, org dgr.. org buat . buat da note2 nye . bukan tak buat . tau abg risau, tp org kan lg risau ? tp...mmg salah diri sendiri jugak . sorry sbb tak amik serius . sorry sesgt . org dgr ckp abg okay ? da la mse balik minggu lepas mak da pesan. belaja betul2, jangan tau nak njoy je. pk family kt sini mcm mane . kau je harapan kami . adessss.. pedih hati dgr . terase mcm  byk yang mengharap . kalau aku main2 la ni, tak tau la nak cakap ape lagi . diri sendiri kan . sendiri la kena pk . bukan lagi sebulan dua jea tyha . 9 ari je lagi ! jgn nak main2 ! and terpakse la menjarak2 kan diri gan lappy ni . nak on9 pun berjarang2 la kan . bole ke? hmm insyaAllah . sebenarnye nak ajak kawan2 aku yg lain join same study beramai2.. ayuh kite ?? heeee.. kot2 la de rezeki sem nie kite dpt 4.00 kan.?? insyaAllah . kalau ade rezeki . kalau korg dapat pointer yg bagus aku pun join senang jgk. t leh la pastu ajr ceq yg kurang ilmu di dada nie kan3? ceehhhhh.. ngeeeee~ pape pun sebenarnye nak mintak restu doa dari korg pade aku and kengkawan yg lain . doa kan kami dapt jawab dgn baik and doa kan untuk kejayaan kami .. aminnn... skg exam mood. so lagi bape2 minggu lgi kite jmp lagi nohh . insyaAllah kalau tangan nie tak gatal nak menaip.. heee.. tata korang !


p/s : minta maaf kalau de salah silap gan korng sume . wish me luck okay ! =)

2 comments:

msredcheesecake said...

cik tyha,
gud luck tuk exam...sambil study sambil ngunyah2...heheee...da follow cik tyha

cik_tyha said...

heheh...nyum3..heee~~thnkz keyh !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...