tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

4/6/11

ouh hijab ~


tetibe jejari jemari nie tertaip2 nak update blog kli nie pasal shawl . kenape la yek. hmm c pny angkara http://chikapinkycute.blogspot.com/ gan http://miera-coklattiramisu.blogspot.com/ la nie.. tgk dorg pkai mcm2 cute..mcm2 comel ..wahh puji nie.. dpt pape tak? org bce nie.. heeee~ 



 



dorg 2 ni la punca aku nk mengetest bagai ~


pastu my roomate la pigi layan kat youtube tutorial nk mngena kn shawl@hijab & sewaktu dgn nya.. and then pade mase yg same jejari aku pun gatal pergi ke youtube utk  analisa sndri..eceehh..try la bkk hana tajima..dan2 la plk tenet lemb ble nk bkk youtube tu. search lak lain..dapat ayunayunar.. perghhhh..mmg terbaik la !sbb? sbb mcm2 gaye hijab yg die tnjuk kan.aku pun pe lgi naik tpgun la kn.. mule la nak mengetest care2 yg d praktik kan..tp nk buat cmne. sy budak baru blaja, so kelemmbbb ckit la kan. xpe, dik ingat yer, "usaha tangga kejayaan" ngeeee~ hampeh !da tgk care hijab tgk plk blog ayunayunar nie http://ayunayunar.blogspot.com/ mmg mcm2 adee make up. hijab. then inner yg die pkai @ jual pun ade. terbaekkkk ~ chantekk lha !! i like u ~~kreatif tau ayunayunar nie. plbagai gaya die tnjuk kan. menarik pun ade, kreatif . korg ta caye? pe kate korg tgk sndri. & try.. perghh menawan la . trgoda sktika.. ngeee~tapi kan sebenarnye byk lagi yg wt tutorial pasal care pakai shawl@hijab nie . korg search je kat tenett belambak ah . bagai cendawan tumbuh . (yeke?) hantamm sajaaa~tengok mmg korg nak cube bt pny..al maklum la kan nk mngikut pkmbngn smsa. nak nmpk lawa. nak nmpk cute . kan3? fesyen skg nie mcm2. kat Malaysia pun ade. tak nanti lua negara la . pastu dlu kemain lg pny payah nk tgk fsyen2 untk org yg bertudung nie. tapi skg macam2 kan. sampai yg tak bertudung pun jadik teruja bila tgk fesyen yg plbagai nie . tapi jgn hnya pd fsyen je . rite ? tak mau la cte yg nie , sbb aku pon x smpurna.  tapi pape pon kplbagaian hijab@shawl yg ade skg nie mkin memikat2 hati korg kan? aku skli la. ase bergaya je gan style yg ade. sape kate org yg brtudung nie tak bole bergaya? mmg silap la kan. sbnrnye btudung ke, tak ke. bgantung pd kita nk mgyakan diri sendiri supaya di pandang kemas oleh org lain .so, gaye shawl n hjab yg ade skang nie bole la di manfaatkan oleh mereka yg mnutup aurat . menarik bukann? so tunggu pe lagi ? try la kengkawan ku ~ ~








hasil yg x bp nak mnjadik ~ grrrrr

p/s : kalau korg tbekenan la kan nak tgk yg lagi lawa tutorial nie . korg tgk la kat link yg aku bg kat atas tu . pasal make up pun ade . try k ! rugi kalau tak tngok n cuba ~ daaaaaaaa ~~

3 comments:

Afiq Mane? said...

salam thea oi... erm comel la pic ko dalam blog ni...

cik_tyha said...

ahah.. tengs . huduh kot ..

NaQiuddin Ruslan said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...