tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

11/12/12

ku seru muuu...

Assalamualaikum.

Selamat pagiii. Alhamdulillah diberi lagi kesempatan untuk menghirup udara didunia nie lagii. Wahh ayat . Haha.. Pagi nie bagun-bagun lepas solat subuh semangattt hatinye nak siapkan laporan latihan industri.. Tapi, yang ade bile broadband dah Automatik tercucuk kat lappy nie ha, alamatnye entah pukul berapa nk disentuhnye laporan tu. ngeeeee. Bile dihitung-hitung, tinggal lagi 3minngu lebih je lagi nak tamatkan latihan ni, lepas tu kenalah bersiap sedia untuk alam pekerjaan.. 3minggu ni banyak yang boleh jadi, moge segalanya dipermudahkan oleh Allah S.W.T .. Amin.. Harap sangat semua berjalan dengan lancar.

Aku sebenarnye tak tau macam mane nak mulekan buat report ni, contoh dah ade, tapi disebabkan sejak dari azali lagi mase kat poli suke sangat buat keja last-last minit, latihan industri ni pon die dah terikut-ikut dahhh.. Penyakit M kah ..huhu.. Ouhhh kerajinan ku menyeru kepadamu, datangglahhhhhh... prftttttt. gile. .. Apeape jela, cam sembang ngek-ngek je kan, saje je, nak bagi rajin menaip kena exercise dulu menghapadet blog ni, baru tak de kekejangan otot jarikan nak taip laporan pulakkkk... heeeee... ALASAN... Tolonggggg..tolong share macam mane nak buat laporan ni..... sadisssssss


---- Hampir 3 tahun menimba ilmu, harap segalanya diberkati Allah S.W.T , AMIN ..Doakan kan yg terbaik-----

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...