tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

7/6/12

"Akak dah tak macam dulu ke??"

Assalamualaikum.

What?? Ape kes pulak lah kan. Tetibeee.. Tadi adik angkat tyha mesej , then dengan tak semena-mena die tanye, "Kak, akak dah berisi ye?? ". Kaget sekejap. Tyha pun tanye lah kenape, die kate "start cuti sem ari tu budak kelas saye ade jumpe akak, die kate akak dah tak macam dulu, dah berisi". Wahhhhh kauu.. HAHA. Lagi sekali tyha kaget, bile mase pulak la kan, rase tak penah nampak junior sekolah lame, budak lelaki kelas die pulak tau. Sape lah beliau tuh. Adik-adik.. Normal lah kot bile abis je sekolah semua dah berubah, biase lah kot kalau tembam-tembam tuh. HEHE. Jawapan cover diri sendiri tak?? haha. Yangggg kawe kesahhh !! hihi. Btw, Gemuk ke Kurus ke, tyha tetap tyha, tak ade yg lainnye kan. Cume fizikal jela kot, tapi normal lagi. :)


Tapi memang tak dinafikan. K bye !

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...