tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

2/1/12

buatkan header?not bad lah kot :)

ASSALAMUALAIKUM

fuhhhhh~~ habuk-habuk... lame da tak update..tup-tup nie nak update pasal cik key-la yatim..sape tu??famous ke die??ahaiiiiiii...nyee pownnnnnn..HAHA.. okey keyla yatim..jangan mara..si budak kecik nie ha mintak aku ajar die buat belog..so aku kan seorang yang bai hati, kan??? yangggg adeee..HAHA.. dengan seiklas hati nye menolong keyla..dari sign up sampai la ke "HEADER". okey, kenape aku mention kan HEADER  tu? sebabb aku suke sangatt tengok header die..sebab ape?? sebab CIK TYHA KHIR yang buatkan..winkkk !!! maluuuuuu...sebab SS sangat kan? yesss itulah aku..HAHA.. ade? tak de kan....nak tengok tak header yg aku SS kan tu ? heee... scroll ke BAWAH :)



nie header timeline die .


nie header blog :)

sukee dapat tolong..heee.. :).

jom follow blog keyla nie ramai-ramai..tapi tak ade update ape-ape lagi la, die pon baru je buat hari korang ponn haiiii..heee.. nie blog die KEY-LA YATIM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...