tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

12/12/11

sekurang-kurangnye membuahkan senyuman :)


syukur alhamdulillah..walaupun tak de la dapat result yang gempak bom kebabomm tuh kan..tapi dapat aku tebus balik result sem lepas,tu pun da bersyukur :)
yeaah.lepas semua..punye la mase exam hari tu aku cukup takot dengan perkataan akan repeat..ternyata rezeki aku sem ni..so,aku pon tak boleh nak berpuas hati cepat..sebab mase mase akan datang ade lagi..so jadikan ni sebagai semangat untuk usaha lagi sem depan :)

thankz pade mereka meraka yang selalu bagi semngat mase aku down lepas jawab exam hari tu..thankz sangat sangat..especially to Ashraff Syafiq :)

bukan mase untuk telalu berpuas hati sekrang..pejalanan masih jauh lagi..
haaaa..nak tny pointer???
bia la rahsia..bagi aku pointer tu tak tentu lagi menjamin yang akan datang..
INSYAALLAH..kalau lebih usaha ,akan datang la rezeki tu.

1 comment:

nurulfarhana said...

nana singgah dari segemen kak lyssa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...