tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

2/28/11

macam-macam kes.

minggu ni banyak sangat benda yg terjadi . banyak sangat drama, al-kisah, macam2 lagi larh !! giler kowt !! klu ditayangkan kat pawagam mmg pecah panggung ah kan.. hurmm..

            first mase ari khamis (24/02/2011)
     
                                                          AL-KISAH PADA AKU 
                                                       
               ade someone yg telah buat aku sakit teramat sangat..pedih kot..menusuk kalbu..tapi benda tu jadik pengajaran pada aku..aku malas nak cite lebih2, takut menyinggung pasaan ramai pihak.. so silent is better. yg penting aku benci and menyampah sangat that's why aku amik keputusan nekad nak balik selangor kamis nie (3/03/11) . tu larh jalan paling betul.


    
                 keesokannya jumaat( 25/02/11) 

kawan aku lak gaduh gan bf dia sampai bf die datang umah sewa..mase tu (mampoihh aihh kalau die serang naik umah ni) bayangkan la lebih kurang pukul 4 pagi kot. mane ceq tak ketaq ! gan kekurangan tido nye. nasib dorang settle kat lua sampai 5.30 pagi (lebih kurang) . sampai wujud lak drama mase diorng settle tu (mcm lagu ning yg drama tu). ahah.

                 kelusaanya sabtu (26/02/11)

roomate aku pulak da excident, gan van lak tu ! adoiiii pas satu, satu.. memang terkejut kot, dapat2 tau "tyha, seha excident" ( haaaaaa ??????? ) !.
macam mane la keadaan. nasib la tak de ape-ape.. selamat, just cedera je and ilang ingatan ckit untuk sementara je! ahaha.. (lawak la kau seha) haha . syokk la kawan dapat cuti 3 ari kan..

then pada arini lak.. aku benci bile orang amik kesah pasal aku (KPOCHI JE !) nak buzy hal orang apsal pulak ?! macam gud2 je! aku pny pasal la macam kucing ilang anak ke ! kau jaga la hal kau sendiri.. idup sendiri pun tak betul, duk sibuk hal oarang ! mulut cam gamp je!! name je lelaki ! shit!! len kali tuka je yg tu ye jadik je perempuan.. kami pun reti respect orang key !! behave ur self larh darai !


                

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...