tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

8/11/12

Penat, Tapi BERBALOIIIII.

ASSALAMUALAIKUM.
okey HYE ! fuhh.. penat ceq satu aqi nie. Sudahlah hari sabtu, hari patutnye cuti, tapi kena ganti cuti raye pulokk dahhh. tapi tak pe. sebab berbaloi penat tu bile petangnye iftar bersama dengan kawan-kawan sekolah. Seriously lah kan, dah lame tak berkumpul macam ni, walaupun tak ramai, bertujuh je. Tu pon aku join budak kelas sebelah tauu. Muke tak tau malu kan..hehe. Ade kawe kesohh. kelas lain pon tetap kawan aku jugak kan. Memang bestlah, dah lame tak jumpe then tak borak-borak. Bile dah jumpe ni macam-macam lah yang diborakkan. Sampai kan kami tak terfikir yang kami akan borak sampai macam ni, sebab Topik Utama die pasal Pekerjaan dan mase depan masing-masing. Yela, mane taknye.. Mase sekolah dulu masing-masing rase macam mase depan kurang je smpai tak terfikir satu ari nanti benda ni yang jadik topik perbualan kami. Paling jadik persoalannye bile mase sekolah amik kos lain, bile belaja and keje pulak bidang lain. Kami yang jumpe ni semua dak akaun n aku pulak akaun ade, pertanian pon ade. Sekali sekarang ade yang maintenance,pemandu KTM, Mewah Oil, Bakery, Hospitaliti n aku Mekanikal eng. Beza tak beza baq hangggg.. Rase macam orang dewasa pulak bile sembang topik ni. Eh , 21, kire cukup umo da la kan.. Ape-ape pun memang rase happy sangat jumpe korang tadi, eyka,tiera,bella,ikmal,fadhli,n ikhwan..Dan YAS.. patut join kami tadi tapi die ade hal,tak pe.Raye nanti plan lagi..hihi.

Owh.. Nak tunjuk something kat korang ni. Scroll ke bawah !


Kaw hade?? hihi. thanks Makcik Samidah.. Siap ade mention "M....."  di situ :D
Memang every years mak die akan bagi baju raye untuk aku. Selama kami 5 tahun, start tahun ke2 sampai sekarang mak die bagi baju raye. Tahun ke4 and ke5 baju yang diberi semua sedondon dengan family die. Macam tahun lepas tema putih, tahun ni Hijau. Bile dah sedondon nie teringin la pulak nak tangkap gamba dengan die pakai baju sedondon nie. wahhh Gedikk kau..hewhew. Terima kasih makcik, cantik sangat. :D

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...