tak mintak banyak.mintak click semua gamba nie jea :)

Followers sy y comei

suke x.. suke x?? ngeeee

1/29/11

gelang tangan

              macam ni larh sebenarnynye nk citee kan .. kan aku ni pompuan ..pompuan ni lak suke sesuatu yg pompuan len dpt die pon nak jgk .. sbnrnye nk cite, ishh serabut pulak da cite aku ni ..


cmni2 .. aku tengok la kan kawan aku pakai gelang tangan cantik sgt .. cam sesweet je pompuan kai gelang tangan kan ..so aku pun  TERbekenan la kan, aku teingin sangat nak gelang tangan ..
tapi aku xnk beli sendiri .. TAPI .. aku nak org len yg belikan  .. so aku pun mnx la si polan belikan .. mule-mule die kte ye2 ..tau jela kan pangai main2 die tuh .. ee!!! sakit ati tau! huuuu!!!


Then, aku pun mnx la beulang-ulang kali sebelum cuti mid sem ...
di pendekkan cerite, akhirnye mule la cti mid sem .. and sipola tersebut and aku pun kuar la berjumpaan ..
aku saje kate nak gelang .. die pun ajk aku gi kdai silver .. name kedai tu SCORPIONS SILVER , JUSCO BUKIT RAJA ..


masuk kedai tu .. tengok harge nak kat rm100 sebab aku jnji ari tu nak yg rm15.90 jew .. 
then da tengok tu aku wt alasan kate ronda-ronda dulu la nanti datang balik.
dan sipolan pun kate  :


kenape ta beli ??
   
    aku lak kate :


aritu jnji nak yg rm15.9 je tapi ni da mahal..ta pe la cari kedai lain je .


die lak kate :


  laa ta pe.. amik je .. rm 69.9 je .. ta luak pon  dt kat bank ..terussssss die pegang tangan aku ..




berbunga-bunga aku rase ..


dipendekkan kan lagi ..
die pun belikan gelang tu untuk aku ..


ape aku rase????
TERIMA KASIH ALLAH .. KERANA BAGI SAYE ORANG SEBAIK DIA ..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...